POCHELARIJ 7, 5688 eG oIRSCHOT, NEDERLAND

+31610455930

ONZE KAMERS


Bed & Breakfast Het Pronkbed heeft 4 sfeervolle gastenkamers met ieder een eigen luxe badkamer en eigen ingang. Elke kamer ademt de sfeer van Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. U zult zich er dan ook direct thuis voelen. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en comfort en het zal u dan ook aan niets ontbreken.

Wij hebben de volgende kamers:

1. Deluxe Tweepersoonskamer met luxe badkamer

2. Deluxe Tweepersoons Tuinkamer met ensuite badkamer

3. Deluxe Tweepersoonskamer met badkamer

4. Deluxe Familiekamer met 2 kamers en luxe badkamer


CHECK BESCHIKBAARHEID EN RESERVEER DIRECT

4 LUXE KAMERS MET EIGEN BADKAMER

1. Deluxe Tweepersoonskamer met luxe badkamer

De knusse Tweepersoonskamer heeft een eigen luxe, aangrenzende badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. De zachte handdoeken, badjassen en badslippers liggen hier klaar. De kamer heeft een eigen ingang en bevindt zich op de eerste verdieping, welke gemakkelijk te bereiken is via een brede trap.  

De grote ramen geven een fijn uitzicht en geven veel licht. Er is een zitje, een TV, koffie en thee, een koelkastje/minibar, een kluisje, een ventilator, tijdschriften en toerische informatie. In de grote ramen zitten fijne horren.

2 personen: € 120,00 per nacht. 1 persoon: € 118,00 per nacht. Genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt, toeristenbelasting en BTW.

2. Deluxe Tweepersoons Tuinkamer met ensuite badkamer

De ruime Tuinkamer is een luxe, sfeervolle kamer met tuindeuren naar de prachtige tuin. U heeft een eigen terrasje met een grote zonneluifel waar u heerlijk onder kunt zitten. De mooie ensuite badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. De zachte handdoeken, badjassen en badslippers liggen al voor u klaar.

De Tuinkamer heeft een landelijke uitstraling en heeft een zitje met comfortabele fauteuils en een tafel. Het tweepersoonsbed is groot. Er is een TV en radio, koffie en thee, een koelkastje/minibar, een kluisje, een ventilator, tijdschriften, toeristische informatie en spelletjes. De ramen en tuindeuren zijn voorzien van fijne horren. Indien wenselijk kan een kinderbedje (tot 5 jaar) in de kamer bijgezet worden.

2 personen: € 130,00 per nacht. 1 persoon: € 128,00 per nacht. Kinderbedje: € 15,00 per nacht. Genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt, toeristenbelasting en BTW.

3. Deluxe Tweepersoonskamer met badkamer

De sfeervolle Tweepersoonskamer met eigen ingang is op de eerste verdieping en gemakkelijk te bereiken via een brede trap. Er is een eigen aparte douche met wastafel en een eigen apart toilet op de begane grond. De zachte handdoeken, badjassen en badslippers liggen voor u klaar.

In de kamer zijn comfortabele fauteuils aanwezig waar u heerlijk in kunt zitten. De ramen geven veel licht en de zon schijnt prettig in de kamer. Er is een zitje, een TV, koffie en thee, een koelkastje/minibar, een kluisje, een ventilator, tijdschriften en toeristische informatie om u wegwijs te maken. De ramen zijn voorzien van een zonneluifel en horren.

2 personen: € 115,00 per nacht. 1 persoon: € 113,00 per nacht. Genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt, toeristenbelasting en BTW.

4. Deluxe Familiekamer met 2 kamers en luxe badkamer

De fijne Familiekamer heeft 2 aparte, naast elkaar liggende kamers en is geschikt voor maximaal 3 personen. De Familiekamer heeft een eenpersoonskamer en een tweepersoonskamer. De Familiekamer heeft een eigen aangrenzende, luxe badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. De zachte handdoeken, badjassen en badslippers liggen al voor u klaar.

De Familiekamer bevindt zich op de eerste verdieping. Beide kamers hebben dezelfde faciliteiten en comfort. Beide kamers hebben een zitje, een TV, koffie en thee, een koelkastje/minibar, een kluisje, een ventilator, tijdschriften en toerische informatie. De ramen zijn voorzien van horren en een fijne zonneluifel.

3 personen: € 210,00 per nacht. 2 personen: € 208,00 per nacht. 1 persoon: € 206,00 per nacht. Genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt, toeristenbelasting en BTW.

Kadobon

U kunt overnachtingen in onze Bed & Breakfast ook aanbieden in de vorm van een KADOBON. Neem hierover contact met ons op.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht u door onvoorziene omstandigheden uw kamerreservering moeten annuleren, dan gelden onze volgende annuleringsvoorwaarden:

1. Tot 10 dagen voor aankomstdatum kunt u gratis annuleren.

2. Annuleert u binnen 10 dagen voor aankomstdatum, dan betaalt u de helft van het totaal verschuldigde bedrag aan Bed & Breakfast Het Pronkbed.

3. Annuleert u op aankomstdatum of komt niet zonder bericht (No Show), dan betaalt u het totaal verschuldigde bedrag aan Bed & Breakfast Het Pronkbed.

In overleg is een alternatieve reservering uiteraard ook mogelijk.

VERBLIJVEN BIJ BED & BREAKFAST HET PRONKBED IS ALTIJD EEN FEESTJE